• Levitra
 • Kvantitet Pris Enhetspris Frakt Lägg till i vagnen
  30 Piller €60.90 €2.03 Gratis Frakt
  60 Piller €82.20 €1.37 Gratis Frakt
  90 Piller €102.60 €1.14 Gratis Frakt
  120 Piller €123.60 €1.03 Gratis Frakt
  180 Piller €165.60 €0.92 Gratis Frakt
  270 Piller €229.50 €0.85 Gratis Frakt
  360 Piller €291.60 €0.81 Gratis Frakt

Levitra Online för män bättre hälsa att bota ED

Introduktion:

Impotens är ett av de viktigaste besvär när det kommer till manligt sexliv. Många män ställs inför impotens någon gång i livet. Det viktigaste är då att vara väl medveten om hur det beter sig i förväg vilket gör det enklare att handskas med det när det väl sker. Nya framsteg inom medicin har bidragit till att det finns flera alternativ att behandla impotens. Det enklaste och minst påträngande är att ta en tablet som står ut bland övriga potensläkemedel, Levitra, som har fått långtgående popularitet sedan det lanserades och är nu ett landmärke bland potensläkemedlen.  Tabletterna kan enkelt införskaffas och du kan köpa Levitra på ditt apotek eller över nätet. Om du beställer via nätet så försäkra dig om kvaliteten på produkten och köp Levitra online genom lincenserade apotek.

Produktbeskrivning:

Enligt användare är Levitra nyckeln till att gnistan i deras förhållanden och äktenskap har återtänts. Impotens är vanligast förekommande hos män över 40 år och beror på en minskning av vissa hormon som sker naturligt och de får därför svårt att bibehålla erektion och nå klimax. Levitra behandlar effektivt dessa besvär och arbetar dynamiskt tillsammans med Vardanfil som har visat mycket positiva resultat i kliniska tester. De flesta män köper Levitra specifikt för detta övertag. Det är kostnadseffektivt och påverkar inte din plånbok nämnvärt. Förutom att behandla impotens har Levitra även andra egenskaper. Det är fördelaktigt för de som lider av både impotens och diabetes. Diabetiker är ofta intoleranta till vissa läkemedel, bland annat Viagra, men som enligt kliniska studier har bevisat är Levitra även ett fullgott alternativ till de som besväras av impotens.  Ett annat utmärkande signum för Levitra är att mat inte påverkar upptaget över huvud taget. Du kan ta det antingen för eller efter matintag, till skillnad från andra läkemedel som endast verkar på tom mage. Däröver, om du regelbundet intar alkohol och inte kan avbryta abrubt är Levitra det enda alternativet för dig som besväras av impotens. Levitra kan tas tillsammans med milt alkoholintag.

Mekanismen bakom Levitra pro:

Levitra pro fungerar som en substans för cGMP, eller cyklisk deoxyguanosinmonofosfat, specifikt PDE 5. När läkemedlet intas så börjar en långsam avslappning av muskeln i corpus cavernosum som i sin tur befinner sig i penis. Regionen fungerar som en svamp och avger gas från nervtrådsändarna när upphetsning sker. Den utsläppta gasen aktiverar sedan ett proein som svara för syntesen av cGMP i det erekta organet. I och med detta så avslappnas musklerna och tillåter hög blodtillförsel och erektion uppstår.

Mechanism:

 Den aktiva substansen Vardenfil avslappnar musklerna runt penis och tillåter ett jämt blodflöde till vävnaderna runt penis.  Detta resulterar i erektion och du är redo för ett perfekt samlag.  Vadenfil hämmar enzymen fosfodiester och kallas därför fosfodiester typ 5-hämmare. Allmänt så är fosfodiester tjuven bakom det hela och motverkar dina möjligheter till samlag genom att bryta ned en annan viktig enzym; cyklisk GMP. Vardenfil kommer då till räddningen genom att motverka nedbrytningen och du bibehåller erektion.  Dessutom så ”kyler”substansen hjärnan och motverkar episoder av ångest och spänningar vilket i vissa fall är orsaken bakom impotens. 
 Ett varningens ord gäller de som misstolkar det hela och tror att det blir bättre ju fler tabletter man tar. Att ta mer än behövd dos kan leda till allvarliga hjärtbesvär. Det har en biotillgänglighet om 15 % och metaboliseras i levern. 80 % av icke-absorberad Levitra följer med avföring och 20 % i urinet. Efter bara ett par minuter efter att du tagit Levitra börjar verkan på din kropp. Medan andra impotensläkemedel tar ungefär 60 minuter på sig att verka så har Levitra en verkningstid på endast 15 minuter och effekten varar i upp till 6 timmar eller ejakulation. Du behöver dessutom inget recept för att köpa Levitra då det finns tillgängligt i vårt nätapotek och med ett enda klicka kan du köpa Levitra online.

Levitra - funktionalitet och dosering:

Vardenafil botar inte impotens eller stimulerar sexuella funktioner. Vardenafil förutser inte graviditet eller spridningen av könssjukdomar, till exempel humant immunbristvirus (HIV).

Dosering:

 • Vardenafil finns i form av en tablett som tas oralt och är snabbupplösande. Den tas med eller utan måltid till en timmer innan samlag. Endast en tablett per dygn är nödvändigt.
 • Din läkare kommer troligen börja med att ge dig en normal dos vardenafil och sedan öka eller minska doseringen beroende på hur du reagerar på det. Om du behöver högre eller lägre dos kommer din läkare troligen stöda fortsatt bruk av tabletterna. Berätta för din läkare om vardenafil inte fungerar som det skall eller om du upplever biverkningar.
 • Kontakta genast din läkare om erektionen håller i sig mer än 4 timmar eller om det mot förmodan blir outhärdligt. Detta kan vara ett tecken på priapism och måste genast ses efter för att inte orsaka varande skador.

Förvaring:

 • Försiktighet bör iaktas när du handskas och förvarar detta läkemedel.
 • Det skall inte förvaras i fuktiga utrymmen.
 • Efter användning måste det kasseras på rätt sätt.

 

Föreskrifter:

 • Det är bäst att göra en rutinkontroll hos din läkare innan du använder läkemedlet för att se till att dina organ fungerar som de bör.
 • Du måste dricka tillräckligt med vätska och hålla dig hydrerad medan du är under behandling då vätskebrist kan förvärra situationen.
 • Under och efter ett par timmar efter att du tagit läkemedlet måste du undvika fet och oljid mat då detta motverkar effekten på din kropp.
 • Köp inte Levitra online om du lider av hjärt- och kärlsjukdomar då självmedicinering med Levitra då kan orsaka hjärtinfarkt.
 • Uppmana ingen att använda detta läkemedel utan att känna till deras sjukdomshistoria eller med personer under 18 år.
 • Det är bra att ha i åtanke att Vardenfil inte förstärker eller förminska chanser och risker relaterade till graviditet, könsjukdomar inklusive HIV.

Möjliga biverkningar då du använder Levitra:

 • Levitra klassas alltjämt som det säkraste alternativet men om du inte följer instruktionerna från din läkare kan du uppleva biverkningar.
 • Vissa har meddelat att dessa innebär magsmärtor och svaghet.  Biverkningar kan oraskas av bakomliggans sjukdomstillstånd som inte rapporteras till läkare innan användning av läkemedlet. Om du upplever onormal reaktion bör du söka sjukvård.

 

Använd inte ”poppers”eller reakreationell medicin tillsammans med Levitra.

Om någon annan PDE-substans används.

Det här läkemedlet utgör en stor potential att slå tillbaka mot manlig impotens. Hur du tar Levitra och dess dos är vitala faktorer som slutligen avgör verkansgraden. Mekanismen är exklusiv och riktar sig mot en väldigt specifik målgrupp. Denna mekanism verkar snabbt och ser till att kroppen bibehåller erektion länge nog för att att användaren skall kunna åtnjuta sina sexuella eskapadaer. Individer som lider av impotens behöver inte längre oroa sig och bör nu vända sig till Levitra pro som är tillgängligt både online och i traditionella apotek.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
    Dålig           Bra