• Mestinon
 • Kvantitet Pris Enhetspris Frakt Lägg till i vagnen
  30 Piller €67.20 €2.24 Gratis Frakt
  60 Piller €109.20 €1.82 Gratis Frakt
  90 Piller €151.20 €1.68 Gratis Frakt

Mestinon - En okompromissbar erfarenhet i att förändra sjukdvård:

Introduktion:

Mestinon är en formel som är vida använd att behandla sjukdomen myastenia gravis som är en degenerativ sjukdom och påverkar det neuromuskulära systemet vilket resulterar i extrem svaghet i musklerna kring skelettet. Detta sker genom i allmänet genom störningar i nervändan till närliggande muskelceller. Detta förhindrar normal kompression och avlsappning i muskelcellerna vilket till sist leder till svårt smärta och stelhet. Det är den mest välkända åkomman i neuromuskulär överföring. En ovanlig autommun sjukdom där patienterna räknas vara 10 av 100 000 individer bland befolkningen in Amerikas Förenta Stater. Den huvudsakliga indikatorn på MG är paralysering av ansiktet, raspig röst, dubbelsyn och så vidare. Till dags dato finns inget läkemedel som helt kan bota MG. Läkemedel utreds dock och forskningen fortgår med målet att förhindra fortsatt utveckling och därigenom lättar symptomen. Det bästa och mest avancerade läkemedlet kallas mestinon. Immunosuppresanter som mestinon är godkända av FDA för användning i militärt bruk då soldater kan utsättas för nervgasen Sonam.

Produktbeskrivning:

Pyridostigminbromid är den grundläggande substansen i formeln, vilket i sin tur har den molekylära formeln C9H15N2O2 och en molmassa om 181,2 mg. Du kan få tillgång till läkemedlet i form av tabletter samt i vätske form och mestinon timespan. Du kan köpa mestinon i alla dess former. Denna mirakelmedicin är utvecklad av Valent Pharmaceuticals. Mestinon, både i form av tablett och vätska innehåller 60 mg pyridostigminbromid medan timespan-tabletterna innehåller 180 mg pyridostigminbromid. Innan du köper mestinon online måste du se till att du verkligen behöver läkemedlet för att undvika möjliga biverkningar.

Mekanism:

Hos patienter som lider av MG hämmar mestinon acetykolin och förhindrar på så vis att sjukdomstillståndet förvärras. Det tillåter dessutom enkel överföring av nervimpulser över motorändplattorna som tidigare hindrades av MG. På så vis upprätthålls effektiv kommunikation mellan muskler och neuroner och lindrar symptom. Acetylkolin spelar en viktig roll i signalöverföringen genom impulser från neuroner till närliggande motorändplattor. Acetylkolinet bidrar då till att frivilliga rörelser underlättas, så som att gå, tal och rörelser. Sjukdomar som MG angriper främst sinnesorganen i immunsystemet vilket resulterar i extrem utmattning och muskeltrötthet. MG är en sjukdom som gör kroppens egna försvarsramverk motarbetar sig själv och stör signaler mellan muskler och nerver. En annan fördel med mestinon är att det är det bäst bevisade läkemedlet som verkar inom 30 - 45 minuter efter intag. Denna verkan avtar dock efter ett par timmar och måste därför tas flera gånger per dag för att få ut det mesta av den. Om du eller någon anhörig genomlider svår smärta från denna sjukdom kan du köpa mestinon online för att lindra åkommorna.

Dosering :

 • Detta läkemedel ersätter inte OTC-tabletter som används som muskelavslappnande, detta är ett långtidsterapeutisk läkemedel som endast får användas efter inrådan hos läkare.
 • Svälj det med vatten eller föredragen dryck. Undvik dock att använda väldigt kalla eller varma drycker.
 • Vanligtvis ordineras tabletter om 60 mg eller 5 ml vätska vilket motsvarar 1 tablett 10 gånger dagligen med jämna mellanrum. Dosering kan också vara indivudell beroende på just dina omständligheter.
 • 180 mg timespan-tabletterna rekommenderas att tas två gånger per dygn av de som lider av MG.

Förvaring:

 • Stor noggranhet och försiktighet måste iakttas då läkemedlet är hygroskopiskt, vilket innebär att det lätt fångar upp fukt vilket skadar tabletten.
 • I allmänhet är badrummet det rum med högst luftfuktighet i hemmet och skall därför inte förvaras i dess direkta närhet.
 • Mestinontabletter packetteras i burkar mellan 100 och 500 tabletter. Ersätt aldrig tabletterna i en burk. Burkarna följer med små paket desiscent avfuktare som hjälper att hålla tabletterna torra. Se till att inte skada, slänga eller förverka avfuktarna.

Föreskrifter :

 • Om du för tillfället genomgår behandling som innefattar kinolinmediciner så måste du vara väldigt försiktig för att motverka oundviklig reaktion.

 • Genomgå undersökning rörande din metabolism som säkerställer att övre magtrakten fungerar som det skall samt respirationssystemet och nefritiska systemet som säkerställer att du kan fortgå behandling.
 • Du måste meddela din läkare om du är laktosintolerant då vissa komponenter innehåller laktos.
 • Om du blir gravid under behandlingen måste du rådfråga din läkare om hur du skall gå vidare med doseringen för att hålla både mor och foster säkra. Undvika använda preventivmedel när du behandlas med mestinon.

Biverkningar:

Innan du köper mestinon online måste du vara helt införstådd att ingen medicin är fullkomligt fri från biverkningar. Då läkemedlet har genomgått upprepade tester så är biverkningarna komparativt låga i jämförelse med fördelarna som följer. Biverkningarna beror på individuella toleransnivåer samt dosering. Här följer några vanligt förekommande biverkningar som rapporteras i kliniska tester. Trots att det står med här så innebär inte det att alla individer som använder läkemedlet kommer uppleva dessa.

 • Ökad salivutsöndring
 • Illamående
 • Magkramper
 • Ökad urinutsöndring
 • Myrkrypningar

Köp inte mestinon endast baserat på informationen som ges på den här hemsidan, det är endast i utbildningssyfte. Om du lider av några bakomliggande besvär eller svår MG så ta endast detta läkemedel i samrådan med läkare.

Skriv en recension

Obs: HTML översätts inte.
    Dålig           Bra